Skip to main content
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
Ontdek het thema

Wie wil jij nomineren als 'Beste Buur'?

Cecile en Lowie

Waarom verdient jouw buurman- of vrouw dit? Wat is er zo opmerkelijk aan jouw buur?

In een straat vol fantastische buren, maken zij nog het verschil! Ook na 51 jaar huwelijk vormen Cecile en Lowie nog steeds een topduo! Een vaste waarde in de Bezelaervelden! Hun deur staat wagenwijd open om iedereen met open armen te ontvangen, een uitnodigend terras waar je elke dag samen met hen mag komen klinken. Ze zijn het brein achter onze hele buurtwerking en zorgen elk jaar mee voor een fantastisch buurtfeest, een gezellige burendag, de jaarlijkse grote schoonmaak in onze straat, onze spetterende Nieuwjaarsdrink en ook onze allerkleinste Bezelaerveldjes worden elk jaar verwend met een levensecht bezoek van Sinterklaas. Cecile en Lowie betekenen niet enkel voor ons heel veel, hun gouden hart delen ze graag met iedereen in onze straat en het mooie Blaasveld! Celo... we moeten ze koesteren! Want geluk is... lieve buren hebben!

In welke straat woon je?

Bezelaervelden

Mogen wij je contacteren?

Mogen wij je contacteren?
21
5
Log in om te reageren

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u eerst registreren/aanmelden.

Aanmelden

Reacties

Ken je dat? Mensen die je na eerste contact het gevoel geven dat je ze altijd al hebt gekend. Zo zijn ons Cecile & onze Lowie! ❤
Prachtige mensen, terrasje staat in de zomer voor iedereen open, sociaal voelende mensen, zwaaien naar iedereen. Wij zijn blij daar naast te mogen wonen!
Cecile en Lowie zijn 2 mensen uit de duizend
TOPPERS!!
Helemaal terecht ❤