Skip to main content
home-page
Skip to main content
home-page
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

Gezocht: naam voor het nieuwe jeugdhuis

In het nieuwe Huis van de Vrije tijd op site De Schalk staan enkele enthousiaste jongeren te popelen om een nieuw jeugdhuis te openen. Ze hebben echter één probleem. Ze zoeken een nieuwe naam en dat doen ze niet alleen.

Om dit nieuwe hoofdstuk voor de Willebroekse jongeren goed in te zetten, organiseren ze momenteel een wedstrijd waarbij elke Willebroekenaar kans maakt op een mooie prijs. Iedereen die een toffe naam weet voor het nieuwe jeugdhuis, kan die tot 4 oktober doorgeven op www.willebroek.be/naam of via de Instagrampagina van het jeugdhuis.

Volop in de weer

De afgelopen weken hebben de vrijwilligers van het jeugdhuis allesbehalve stilgezeten. Een knotsgekke lijst met ideetjes voor activiteiten en enkele prachtige palletmeubels zijn daar alvast getuige van.

We willen later dit najaar kunnen opengaan met een breed aanbod en een diverse ploeg. Een goede naam voor ons nieuw jeugdhuis is daarbij onmisbaar!

Wil je zelf meehelpen?

Ben je zelf jong en van Willebroek en zie je een nieuwe ontspannende uitdaging wel zitten? Wil je graag betrokken worden bij het nieuw jeugdhuis? Neem snel contact op met de jeugddienst! Dat kan via jeugd@willebroek.be of met een berichtje naar hun Instagramprofiel.

Deel op facebook Deel op twitter