Over dit project

In het nieuwe Huis van de Vrije Tijd, het vrijetijdscomplex dat momenteel op de site van De Schalk wordt gebouwd, werd ruimte voorzien om een nieuw jeugdhuis in te richten. Het moet een ruimte worden waar alle jongeren van Willebroek terecht kunnen, een plek waar ze elkaar kunnen ontmoeten, waar ze kunnen fuiven en vergaderen.

Om te ontdekken wat de jongeren van dat nieuwe open jeugdwerk verwachten, organiseerden we een groot participatietraject, in samenwerking met de Vlaamse koepelorganisatie voor het jeugdwerk Formaat. Samen met de Willebroekse jeugd bevroegen we hoe jullie deze nieuwe ruimte willen invullen. Een rapport hiervan vinden jullie binnenkort hier.

Uit deze input werken we samen met Formaat een visie uit voor het jeugdhuis. Een kerngroep gaat hiermee verder aan de slag. We roepen elke geëngageerde jongere op om met hun ideeën voor het nieuwe jeugdhuis naar buiten te komen of zich aan te sluiten bij de kerngroep. We hopen om zo verschillende talenten en ideeën samen te brengen en een plek te bieden om vrije tijd te beleven en mee te maken.

Nog vragen? Stuur een mailtje naar jeugd@willebroek.be of bel ons via 03 866 92 06 of 03 866 92 37. Je kan ons natuurlijk ook bereiken via Instagram of Facebook.