Skip to main content
home-page
Skip to main content
home-page

Activiteiten

Infopunt

Iedere woensdag vanaf 6 oktober

Naast het Oud Gemeentehuis richten we een permanent infopunt in, waar je iedere woensdagvoormiddag tijdens de Woensdagmarkt welkom bent. In het infopunt kan je terecht voor meer info over alle projecten in het centrum van Willebroek.

Op woensdag 6 oktober geven we het officiële startschot. Op verschillende manieren zal je jouw stem kunnen laten horen over thema’s als wonen, winkelen, mobiliteit, ontmoeten, enzovoort. We nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen!

Infowandeling

6 oktober om 10.00 uur en 17 oktober om 14.30 uur

Op woensdag 6 oktober en zondag 17 oktober organiseren we begeleide wandelingen in het centrum. We wandelen langs acht strategische locaties in het centrum, die een cruciale rol spelen in het centrumproject.

We vertrekken aan het infopunt in de August Van Landeghemstraat. Onderweg geven schepenen en vertegenwoordigers van de gemeentelijke diensten een woordje uitleg. Tijdens de wandeling luisteren we naar jouw feedback. Meld je aan voor één van de begeleide infowandelingen via willebroekbruist@willebroek.be.

Digitaal platform

Vul onze bevraging in en geef per topic jouw mening over de richting waar we met het centrum naartoe moeten. Je vindt er ook meer info terug over het volledige project. Jouw inbreng is voor ons goud waard!

Workshop: het centrum van mijn dromen

12 oktober om 19.30 uur

Ga in overleg met inwoners, handelaars en andere betrokkenen tijdens interactieve workshops. Tijdens deze brainstormsessies denk je in groepjes na over alle ingrediënten voor het centrum van jouw dromen.

We spreken af op 12 oktober om 19.30 uur in de Gemeentelijke Schouwburg in het Oud Gemeentehuis, August Van Landeghemstraat 101. Geef een seintje als je komt via willebroekbruist@willebroek.be.

Willebroek Jaarmarkt 

25 oktober vanaf 8.00 uur

Op maandag 25 oktober staan we met een stand op de jaarmarkt. Daar vertellen we aan bezoekers alles over de projecten die onze gemeente zullen doen bruisen! We nemen ‘Willebroek bruist’ letterlijk en gaan in een leuke workshop aan de slag met bruisballen. Kom zeker eens langs!