home-page
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

Workshop: het centrum van mijn dromen

Op 12 oktober vond in de Gemeentelijke Schouwburg een workshop plaats in het kader van het centrumproject Willebroek Bruist. Een dertigtal aanwezigen dacht na over het centrum van hun dromen en gingen in overleg met andere inwoners, handelaars en betrokkenen.

In zeven groepjes werd gediscussieerd over volgende locaties: omgeving Vredesbrug, Groene Laan en kanaal, omgeving Administratief Centrum, Brouwershof, Schoolweg en parking Schoolweg, August Van Landeghemplein, Louis De Naeyerplein en de omgeving van de Sint-Niklaaskerk en voormalige brouwerij De Ster. Volgende thema’s werden besproken: water, groen, mobiliteit, fietsen, handel en bedrijvigheid, cultuur, spel en recreatie, wonen, ontmoeten. Er was ook een aparte tafel die zich focuste op mobiliteit in Willebroek.

Deze workshop is één van de initiatieven in het participatietraject Willebroek Bruist, waarin de gemeente zoveel mogelijk ideeën van de inwoners en andere betrokkenen verzamelt voor de opstart van het masterplan voor het centrum.

Het verslag van deze avond met een overzicht van alle ideeën kan je hier downloaden

Deel op facebook
Deel op twitter
[MISSING STATIC] entries_show_cta_can_share_insta