home-page

Reglement

Het doel van deze pagina is zoveel mogelijk mensen en organisaties de kans te geven om mee na te denken over de toekomst van park Den Blijk in Willebroek. Hoe we met de data die we verzamelen omgaan lees je na in het privacy statement. Op deze pagina vind je de spelregels terug om een bijdrage in te dienen.

Die bijdragen zijn onderworpen aan een aantal regels zodat we het geheel open en constructief kunnen houden. Bijdragen die niet aan de regels voldoen, worden niet verwerkt, tenzij ze kunnen worden bijgestuurd.

Regels:

  • Bijdragen die geen betrekking hebben op tot het project kunnen door de moderatoren geweigerd worden.
  • Bijdragen die bestempeld kunnen worden als racistisch, haatdragend, beledigend, kwetsend ... worden verwijderd door de moderator.
  • Bijdragen die gericht zijn op personen (bijv. persoonlijk gerichte antwoorden of commentaren) worden verwijderd door de moderator.
  • Bijdragen die niet geformuleerd zijn in het Nederlands kunnen geweigerd worden.
  • Bijdragen die beschouwd kunnen worden als (verdoken) reclameboodschappen, die links naar andere websites bevatten (die niets met de vragen te maken hebben) of die beschouwd kunnen worden als spam, kunnen verwijderd worden door de moderator.
  • Je toegang kan worden geblokkeerd: de moderatoren kunnen gebruikers, die bij herhaling de regels negeren, blokkeren zodat ze geen bijdragen meer kunnen leveren op het platform.
  • Je antwoorden worden enkel voor dit project gebruikt. Je persoonsgegevens worden niet bewaard. Uitzondering: wanneer je akkoord gaat dat we je mogen contacteren rond participatie in Willebroek, slaan we je e-mailadres op onze maillijst voor regelmatige updates via mail rond participatieprojecten in Willebroek.