Skip to main content
home-page
Skip to main content
home-page

Ontdek het overkophuis

Lees meer

Ontdek het jeugdhuis

Lees meer

Gezocht: atelierverantwoordelijken speelplein ZOWI

03-03-2023

Ook deze zomer voorzien de vrijetijdsdiensten van Willebroek (van 3 juli tot en met 18 augustus) weer enkele fantastische en onvergetelijke weken voor onze jonge Willebroekenaars! We kunnen echter nog specialisten gebruiken voor de atelierwerking… Ben je creatief? Of eerder sportief? Heb je tijdens de zomervakantie nog tijd vrij? Ben je tussen 18 en 99 jaar? Zijn jullie een organisatie die kinderen en jongeren een aanbod kunnen doen om hun een geweldig verrijkende ervaring te kunnen laten beleven? Zijn jullie een organisatie met specifieke skills en die met plezier een enthousiasme kunnen overbrengen op kinderen en jongeren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als gemotiveerde creatieveling voor het atelier KUNST of alssportieve begeleid(st)er voor het atelier SPORT kan jij onze werking komen versterken! Interesse? Neem contact met ons op via 03 866 92 05 of jeugd@willebroek.be. Kom je liever langs? Dit kan zowel in het Administratief Centrum als in het Huisvan de Vrije Tijd.

Maak kennis met jeugdhuis Checkpoint #2830

10-11-2022

Op zaterdag 5 november opende Checkpoint #2830, het gloednieuwe jeugdhuis in Willebroek, voor het eerst de deuren. Na een wedstrijd voor de nieuwe naam werd het nieuwe jeugdhuis officieel gedoopt tot Checkpoint #2830. Danny Rottiers was de trotse inzender van de naam en wint een etentje bij Smokt in Willebroek.Checkpoint #2830 staat voor een plek waar je als jongere kan "inchecken", zowel met jezelf, als met alles wat er bestaat rond jeugdwerk in Willebroek. De naam was voor het gehele bestuur meteen een schot in de roos. Een kersvers team van geëngageerde jeugd staat klaar om het nieuwe jeugdhuis uit te bouwen. Elke vrijdag ben je er welkom, maar ook op andere dagen wanneer er activiteiten plaatsvinden. Check de Instagrampagina van het jeugdhuis voor alle openingsmomenten

Gezocht: naam voor het nieuwe jeugdhuis

23-09-2022

In het nieuwe Huis van de Vrije tijd op site De Schalk staan enkele enthousiaste jongeren te popelen om een nieuw jeugdhuis te openen. Ze hebben echter één probleem. Ze zoeken een nieuwe naam en dat doen ze niet alleen. Om dit nieuwe hoofdstuk voor de Willebroekse jongeren goed in te zetten, organiseren ze momenteel een wedstrijd waarbij elke Willebroekenaar kans maakt op een mooie prijs. Iedereen die een toffe naam weet voor het nieuwe jeugdhuis, kan die tot 4 oktober doorgeven op www.willebroek.be/naam of via de Instagrampagina van het jeugdhuis. Volop in de weer De afgelopen weken hebben de vrijwilligers van het jeugdhuis allesbehalve stilgezeten. Een knotsgekke lijst met ideetjes voor activiteiten en enkele prachtige palletmeubels zijn daar alvast getuige van. We willen later dit najaar kunnen opengaan met een breed aanbod en een diverse ploeg. Een goede naam voor ons nieuw jeugdhuis is daarbij onmisbaar! Wil je zelf meehelpen? Ben je zelf jong en van Willebroek en zie je een nieuwe ontspannende uitdaging wel zitten? Wil je graag betrokken worden bij het nieuw jeugdhuis? Neem snel contact op met de jeugddienst! Dat kan via jeugd@willebroek.be of met een berichtje naar hun Instagramprofiel.

Meer nieuws

Welkom in het jeugdhuis!

Toffe activiteiten of gewoon even lekker chillen? Jeugdhuis Checkpoint #2830 en het Overkophuis verwelkomen je graag!

Check de Instagrampagina