home-page
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

Ontwerpteams gaan aan de slag

Op verschillende manieren konden inwoners hun wensen en ideeën delen over de toekomst van ons centrum. We verzamelden al die input, en maken dit lijvig document over aan de ontwerpteams. Zij zullen de ambities van het gemeentebestuur en de Willebroekenaren uiteindelijk vertalen in een toekomstig masterplan voor het centrum van Willebroek.

We deden een digitale bevraging, maakten een wandeling langs infopanelen, openden een infopunt naast het Oud Gemeentehuis, verspreidden postkaartjes waar jullie ideeën op kwijtkonden, organiseerden een inspiratieworkshop, waren aanwezig op Dag van de Jeugdbeweging, ... Het resultaat van deze uitgebreide participatieronde, verzamelden we in een 'projectdefinitie'.

Bekijk de projectdefinitie

Een bondige samenvatting van dit document kan je hier doornemen. Een verslag van alle voorstellen tijdens de workshop ‘het centrum van mijn dromen’ op 12 oktober, vind je hier.

Ontwerpteams

Drie ontwerpteams gaan met al deze input aan de slag. Vervolgens kiest de jury het winnende ontwerp, waarna dit opnieuw teruggekoppeld wordt aan de inwoners. Op basis van jullie feedback stellen we dan uiteindelijk het masterplan samen voor het centrum van onze gemeente.

Participatieprojecten

Hou ook zeker ons digitaal participatieplatform Willebroek Wil Wat in de gaten en blijf op de hoogte van alle participatieprojecten. Bedankt om mee aan te bouwen aan een bruisend centrum!

Deel op facebook
Deel op twitter
[MISSING STATIC] entries_show_cta_can_share_insta