Nieuw: vrijwilligers-platform

Op zondag 5 december is het de Dag van de Vrijwilliger. De ideale dag om met grote trots de start van ons nieuw online vrijwilligersplatform aan te kondigen! In samenwerking met Give a Day zullen vrijwilligers en organisaties uit Willebroek met elkaar verbonden worden op een digitaal platform

Onze gemeente telt momenteel meer dan 300 vrijwilligers. Tijdens de lockdowns is dat cijfer alleen maar gestegen. De gemeente zelf biedt vrijwilligerswerk aan, maar ook de Willebroekse organisaties en verenigingen zijn vaak op zoek naar vrijwilligers. Om vraag en aanbod op elkaar af te stemmen en een extra duwtje in de rug te geven, starten we nu met een centraal vrijwilligersplatform.

Als vrijwilliger uit Willebroek kan je vanaf nu op het platform zoeken naar lokaal vrijwilligerswerk dat bij je past op basis van je locatie, interesses en vaardigheden. Of je nu alleen wil helpen of in groep, alles is mogelijk en makkelijk te regelen. Momenteel is het platform gevuld met zoekertjes van de organisatie Willebroek zelf en later wordt het platform opengesteld voor andere organisaties en verenigingen in Willebroek. Ook voor hen is het platform zeer gebruiksvriendelijk. Binnen enkele weken zullen de Willebroekse organisaties en verenigingen hier meer informatie over krijgen.

Benieuwd? Neem hier een kijkje op het vrijwilligersplatform