Willebroek lanceert klimaatwebsite

In samenwerking met IGEMO Intercommunale lanceert de gemeente de klimaatwebsite willebroek2030.be. Naast de eigen inspanningen voor de doelstellingen te behalen hebben we de hulp van alle Willebroekenaars nodig. Neem deel aan de acties, registreer zelf een klimaatactie of bezorg je suggesties. Samen staan we zoveel sterker!

De klimaatwetenschap is duidelijk: als we onze planeet leefbaar willen houden, moeten we serieus in actie komen. Enerzijds moet de uitstoot van broeikasgassen drastisch verminderd en zelfs gestopt worden. Anderzijds moeten mensen, gebouwen, de natuur en bedrijven weerbaar worden tegen de toenemende klimaatverstoring.

Willebroek streeft ernaar ook in de toekomst een aangename plaats te zijn om te wonen, werken en leven. Daarom willen we samen met inwoners, verenigingen, scholen en bedrijven samenwerken om de Vlaamse, Belgische en Europese klimaatdoelstellingen te halen.

Op de nieuwe klimaatwebsite vind je een handig overzicht van alle klimaatacties in Willebroek waaraan ook jij kan deelnemen. De klimaatpagina is hét verzamelpunt voor alles wat rond klimaat leeft in Willebroek.

Bezoek #willebroek2030