Skip to main content
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

Infomoment over zonnepanelen en thuisbatterijen op 22 februari

Wil je graag meer weten over de voordelen van zonnepanelen en thuisbatterijen voor je woning? Ben je benieuwd hoe je gratis en vrijblijvend advies kunt krijgen over de beste opties voor jouw dak? Kom dan naar het infomoment over het project Zonnewijzer op donderdag 22 februari om 19.30 uur in de Polyvalente Zaal van het Huis van de Vrije Tijd.

Zonnewijzer is een project van Klimaan, een burgerbeweging en energiecoöperatie die zich inzet voor een duurzame en lokale energietransitie. Met Zonnewijzer wil Klimaan mensen aanmoedigen en ondersteunen om hun eigen zonnestroom op te wekken en hun energiebehoefte te verduurzamen. Met een objectief advies en een doorlopende samenaankoop van zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen ontzorgt Klimaan iedereen met interesse van a tot z.

Het infomoment wordt gegeven door Tim Hermans, een expert van Klimaan die al vele huishoudens heeft geholpen met hun zonne-energieprojecten. Hij zal je alles vertellen over de werking, de voordelen en de kosten van zonnepanelen en thuisbatterijen. Hij zal ook ingaan op de recente veranderingen in de wetgeving en de impact daarvan op je energiefactuur. Je krijgt ook de kans om al je vragen te stellen en je in te schrijven voor een gratis adviesgesprek op maat van jouw dak.

Het infomoment is gratis en voor iedereen toegankelijk. Vooraf inschrijven in niet nodig. Er is een drankje voorzien voor de aanwezigen.

We hopen je te mogen verwelkomen op dit boeiende en leerrijke infomoment. Samen maken we van Willebroek een groene en energiezuinige gemeente!

Deel op facebook
Deel op twitter