Skip to main content
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Veelgestelde vragen

Waar is dit platform voor bedoeld?

Dit online platform is een initiatief van de gemeente Willebroek en is opgezet als een centrale plek om informatie te delen en input en feedback te krijgen. Actieve projecten zijn zichtbaar op de homepagina. Elk participatieproject betrekt mensen op een andere manier. Er kan bijvoorbeeld gevraagd worden om een idee toe te voegen, commentaar te geven op een voorstel, een prioriteit kenbaar te maken of een enquête in te vullen.

Hoe kan ik meedoen?

Je kan de website raadplegen zonder je kenbaar te maken. Om een bijdrage te leveren moet je je registreren.

Wat zijn de regels?

De gebruiksvoorwaarden zijn er om ervoor te zorgen dat het platform voor iedereen een veilige plaats is om deel te nemen. Volgende bijdragen kunnen geweigerd worden:

  • Bijdragen die inhoudelijk sterk afwijken van dit project.
  • Bijdragen die bestempeld kunnen worden als racistisch, haatdragend, beledigend, kwetsend ...
  • Bijdragen die gericht zijn op personen (bijvoorbeeld persoonlijk gerichte antwoorden of commentaren).
  • Bijdragen met grof of beledigend taalgebruik, die het constructief debat in de weg staan.
  • Gebruikers met valse of misleidende profielen.
  • De inhoud van bijdragen die auteursrechtelijk beschermd zijn of bijdragen die beschouwd kunnen worden als (verdoken) reclameboodschappen, die links naar andere websites bevatten (die niets met de thema’s te maken hebben) of die beschouwd kunnen worden als spam.

Waarom zie ik mijn bijdrage niet?

Onze moderator controleert alle nieuw ingegeven bijdragen. Pas daarna worden ze gepubliceerd op het platform. Daarom zal je je bijdrage nooit onmiddellijk zien verschijnen. Dit kan even duren.

Bijdragen die niet aan de regels voldoen, worden niet gepubliceerd. Je krijgt een bericht van de moderator als je bijdrage gepubliceerd of verwijderd wordt. Als je bijdrage wordt verwijderd, kun je wel een nieuwe bijdrage indienen die wel aan de regels voldoet. Als je meermaals de regels negeert, kan de moderator je blokkeren zodat je geen bijdragen meer kunt indienen op het platform.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Je kunt het privacybeleid lezen voor meer informatie over het verzamelen en gebruiken van gegevens. Kort samengevat: je gegevens worden nooit gebruikt voor reclame, marketing of andere vormen van spam.

Ik heb een andere vraag?

Staat je vraag niet in het lijstje? Neem contact met ons op! Je kan ons bereiken via e-mail (info@willebroek.be), telefoon (0800 9 2830) of via Facebook.

Deel op facebook
Deel op twitter