Willebroek Bruist: bouw mee aan ons centrum

Op 6 oktober gaven we de aftrap van het ambitieuze Willebroek Bruist-project. Alle inwoners kunnen hun stem laten horen tijdens tal van activiteiten. Samen bouwen we aan een bruisend centrum!

Infopunt

Naast het Oud Gemeentehuis richten we een permanent infopunt in, waar je iedere woensdagvoormiddag in oktober welkom bent. In het infopunt kan je terecht voor meer info over alle projecten in het centrum van Willebroek. Je kan er ook je stem laten horen over thema’s als wonen, winkelen, mobiliteit, ontmoeten, enzovoort. Je kan lekkere cupcakes eten, een illustrator gaat creatief aan de slag met al jullie ideeën voor een bruisend centrum. We nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen!

Infowandeling

Doe onze uitgestippelde wandeling langs acht cruciale locaties in het centrumproject. Op infopanelen lees je meer over de ambities van het gemeentebestuur.

Op zondag 17 oktober om 14.30 uur organiseren we begeleide wandelingen in het centrum. We vertrekken aan het infopunt in de August Van Landeghemstraat. Onderweg geven vertegenwoordigers van de organisatie Willebroek een woordje uitleg. Tijdens de wandeling luisteren we naar jouw feedback.

Digitaal platform

Vul onze korte online bevraging in op dit platform en geef per locatie jouw mening over de richting waar we met het centrum naartoe moeten. Je vindt hier ook meer info terug over het volledige project. Jouw inbreng is voor ons goud waard!

Workshop: het centrum van mijn dromen

Ga in overleg met inwoners, handelaars en andere betrokkenen tijdens interactieve workshops. Tijdens deze brainstormsessies denk je in groepjes na over alle ingrediënten voor het centrum van jouw dromen.

We spreken af op dinsdag 12 oktober om 19.30 uur in de Gemeentelijke Schouwburg in het Oud Gemeentehuis (August Van Landeghemstraat 101).

Willebroek Jaarmarkt

Op maandag 25 oktober staan we met een stand op de jaarmarkt. Daar vertellen we aan bezoekers alles over de projecten die onze gemeente zullen doen bruisen! We nemen ‘Willebroek bruist’ letterlijk en gaan in een leuke workshop aan de slag met bruisballen. Kom zeker eens langs!

Ontdek alles over dit project