Geslaagde eerste Willebroek Wil Wat-Workshop

Op 23 maart vond de eerste Willebroek Wil Wat Workshop plaats in het Huis van de Vrije Tijd, site De Schalk. Met meer dan 50 deelnemers mogen we spreken van een geslaagde eerste editie!

Aan zeven informatiestanden maakten deelnemers kennis met de thema’s van deze avond: participatie in Willebroek, het toeristisch aanbod van de gemeente, ruimte voor kinderen en jongeren, groen in Willebroek, wondermuren en belevingssteegjes, fair trade en Week tegen Pesten.

Na het welkomstwoordje werd er aan tafel dieper ingegaan op drie thema’s. Aan één tafel werd het ruimteaanbod voor kinderen en jongeren in vraag gesteld. Aan de tweede tafel lag de focus op fair trade in Willebroek en de derde tafel legde het toeristisch aanbod in de gemeente onder de loep. De gemeentelijke diensten kunnen nu met deze input verder aan de slag.

Online luik

Vanaf maandag 27 maart gaat ook het online luik van start. Willebroekenaars die niet naar de workshop konden komen of liever online deelnemen, kunnen een maand lang op het Willebroek Wil Wat-platform hun suggesties kwijt over de verschillende thema’s.

Geef hier online je suggesties door

Bedankt om 𝗺𝗲𝗲 𝘁𝗲 𝗯𝗼𝘂𝘄𝗲𝗻 aan onze gemeente! 🤝